Labradorklubben Tungelsta

Vi hade sån trevlig dag i kallt ridhus 😉

Marina o Anne kom upp från Motala! Med Siv Maroggs Eleanor Rigby en såååå söt Windleaf Disco dotter som kammade hem BIS valp av 20valpar. Hon hade också med vår ryss Chester som blev BIS-3valp! Lavinta Chestnut in Bloom.

Av de vuxna fick Kerstin o Lovis glänsa och blev BIS-4 av 60anmälad labradorer. Grattis Kerstin!

Windleaf essie skötte sig så fint och kom 3:a i öppenklass:”Kraftfull tik, feminin. härligt huvud o uttryck. Utm proportioner. Kraftfull hals o rygg. Välvinklad med korrekt bröskorg o päls. Rör sig energiskt o vägvinnande. Trevligt temperament. Välvisad.”

Monica o Melker (Windleaf First Flight)blev 2:a i öppenklass grattis!

Sigge 3:a i öppenklass. Tack Ingegerd, Monica o Kerstin för att vi kunde stanna o visa uppfödargrupp! Dagens höjdpunkt o vinna det av tre uppfödarklasser. Med så fin kritik🎉

Domare första gången med bara labrador var Fanny Hellström de Wolfe som föder upp golden annars. Jättetrevlig dag! Hon var så proffsig, så nu blev jag inspirerad och ser fram emot o få döma inoff 9mars 😁