WINDROSE FOUR LEAF CLOVER

Hips A-A Elbows 0-0 (x-ray done at 4,5 years old!)

Index ED 108 HD 105

Optigen A, Clear.

(AMCH INTCH Balrion Weathertop Aragorn JH WC x AMCH Four K’s Knock On Wood Of Tracyn) Stamtavla

Clover älskar allt och alla. Har typ inte en gnutta aggresivitet, men är ingen mes. Hon är otroligt bra på hundspråk! Just nu uppfostrar hon mina två valpar som jag köpt in, hon gör ett kanonjobb.
Älskar apportering. Väldigt mjuk i mun. Men som en del beskriver jaktlabbar, endera går dom runt busken mot fågel, eller rakt igenom busken. Clover går igenom!
Hon orkar hur mycket som helst och är väldigt stark. Jag har även tränat lydnad. Då sa instruktören, “henne kan du gå hur långt som helst med” för hon älskar alla typer av belöning, kamp, godis, lek med mig osv. Jättefin kontakt. Stannar om det springer ett rådjur framför oss. Men vill gärna hälsa på varenda hund. Går alltid lös.
Är ingen badtok, men simmar om jag slänger i apporter.

Hennes första kull är nu 11månader (nov-12). Dom är rätt självständiga, inte några klängiga hundar. (Jag har haft klänging lab som knappt kan vara själva hemma för dom helst av allt vill sitta i ett människoknä, så är inte Clover). Hon är trygg i alla situationer. Folk älskar henne. Hon pockar aldrig på uppmärksamhet, men söker kontakt.
Hon är en rolig hund. Den roligaste jag haft (av 5). En mycket glad hund. Hon skulle aldrig sno från bordet.
Jag skulle säga att hon är superfartig när man vill, och superlugn när man vill.

Och frisk är hon också. En gång var vi hos veterinär för hon hade feber, vi trodde det var borrelia, men det visade inget på testet och hon blev snabbt bra. Inga tecken på allergier eller öroninflamationer. Hon har badat mycket utan att få våteksem.
Första kullen parades hon på riktigt och födde valparna utan kejsarsnitt och var en mycket duktig mamma. Lekte med valparna ända till dom fick nya hem. Andra kullen var lika lätt, 9 valpar föddes utan problem.

Clover har lämnat friska valpar. Alla som är röntgade är fria på höfter och armbågar, alltså 13 fria av 15st. För två är inte röntgade. Den ena blev påkörd som unghund och hade höften ur led, så den går inte att röntga, men den mår toppen nu ändå.

Jag älskar den här hunden!

Utställning

2011-06-19-011    Gränna    Utställning Nat    SSRK Domare:   Bonnez Inga ÖKL:   E
2011-0528-002    Österbybruk Utställning Nat    SKK Domare:   Oates Seamus ÖKL:   E  ÖKK:   3
2010-09-11-004    Västerås Utställning Nat    SSRK Domare:   Bonnez Inga
ÖKL:   1
ÖKK:   2
CK
BTKL:   Reserv

“Utm storlek feminint välskuret huvud och god stark hals, väl ansatt svans väl rundade revben. Välutvecklat förbröst, passande benstomme, Rör sig parallellt. Smock päls och färg” ~Inga Bonnez

2010-05-09-022    Visby    Utställning Nat    SSRK Domare:   Lundgren Bertil ÖKL:   1 ÖKK:   3 CK
2010-05-08-028    Visby    Utställning Nat    SSRK Domare:   Halvorsen Jostein ÖKL:   1 ÖKK:   3

Clover är tävlad 1 gång i lydnad.

VIKTIGA HUNDAR I CLOVERS STAMTAVLA:

SH CH GBCH Cambremer Tom Cobbley of Charway(gammelmorfars FAR)

Uk CH Kupros Master Mariner (Far till hunden nedan Rocheby Sailing By) Bilden bredvid, min Clover 2år gammal…5 generationer senare.

Rocheby Royal Navy (mormorsFar)

  

Rocheby Sailing By (mormorsfars FAR)

Hawksmoor Webster (morfars mors FAR)

Am CH Belgairn Peekaboo (gammelmorfars MOR)

CH Four K’s Knock On Wood Of Tracyn (Clovers mamma)