Header

Windleaf Essie

mars 13th, 2017 | Posted by emmab in Windleaf

 

 

Essie född 2017-01-01

Hade bara en tikvalp, men hon blev ju toppen! Sen jag träffa Baltus (Ritou’s Gorgonzola), så har jag velat använda honom. En helt igenom underbar hane. Han är i princip den enda jag hittat som går tillbaka på min första labrador Fågelängens Peter Pears-mamma, Fågelängens Bonnie. Det gamla, urmysiga, lugna stabila labbetemperamentet. Och när Baltus lämnat så friska leder, då var jag bara tvungen 🙂

Essie är redan lik sin far!

Första utställningen 20/5-17 SSRK Ulriksdal, BIR valpklass 1 samt BIS-2 och hon charmade många!

BIS 2- valp LRK/Kungsbyn damoare Elizabeth Amundsen

BIR valp SKK Köping, domare Karl-Erik Johansson

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.